Wednesday, March 24, 2010

The Emerald Tablet of Hermes Trismegistus, as written by I.

Ερμής ο Τρισμέγιστος - το σμαραγδένιο δισκίο

    1. Αυτό ισχύει βεβαίως, και η αλήθεια σίγουρα ενώ επίσης είναι ψευδείς σίγουρα έτσι ψευδείς.
    2. Ποια είναι τα παραπάνω είναι από τα κάτω και το είναι κάτω από τα παραπάνω. Το έργο του είναι θαύματα από τη μια και τα πάντα δεν έχει ακόμα τίποτα δεν.
    3. Και όλα τα πράγματα που ξεπήδησε από αυτή την ουσία μέσω μιας ενιαίας προβολής. Πώς είναι θαυμάσιο έργο του! Πρόκειται για την αρχή μέρος του κόσμου και του θεματοφύλακα, ενώ πόσο θλιβερές είναι το έργο της, ότι από κάθε τι που ξεπήδησε πίσω από τίποτα δεν με πολλούς μια προβολή. Για να είναι όμως μια μικρή πτυχή του κόσμου του.
    4. Ο πατέρας του είναι ο ήλιος και η μητέρα του είναι το φεγγάρι. Έτσι, ο άνεμος που έφερε μέσα σε αυτήν και η γη που τρέφονται.
    5. Ο πατέρας του φυλακτά και κατόχου του θαύματα. Μητέρα των σκέψεων και διανομέας των musings.
6. Τέλεια στην εξουσία που αποκαλύπτει τα φώτα. Κάνετε λάθος στην αδυναμία που κρύβει το σκοτάδι. Τέλεια στην εξουσία που αποκαλύπτει το σκοτάδι. Κάνετε λάθος στην αδυναμία που κρύβει το φως.
7. Είναι μια φωτιά που έγινε γη μας. Χωριστή τη γη από την φωτιά και θα πρέπει να προσκολλάται πάνω σε αυτό που είναι λεπτή από εκείνο που είναι χονδροειδής, με φροντίδα και σοφία. Δεσμεύοντας την πυρκαγιά στη γη, και ας αγνοούν αλαζονεία επιμείνουν στα pedantial εγώ.
    8. Είναι ανεβαίνει από τη γη στο ουρανό. Είναι αποσπάσματα τα φώτα από τα ύψη και κατεβαίνει προς τη γη που περιέχει η ισχύς των ανωτέρω και τα παρακάτω για να είναι με βάση τα φώτα. Κατά συνέπεια, το σκοτάδι φεύγει από αυτό.
         Είναι κατεβαίνει από τον ουρανό στη γη. Είναι αποσπάσματα του σκιές από τα βάθη και ανεβαίνει στον ουρανό που περιέχουν τη δύναμη του κάτω και τα πάνω για να είναι με το σκοτάδι της σκοτάδι. Ως εκ τούτου το φως δραπετεύει από αυτό.
    9. Η μεγαλύτερη δύναμη υπερνικά όλα όσα είναι λεπτή και αυτό διαπερνά όλα αυτά είναι χονδροειδής. Το λιγότερο ισχύς λήγει πριν από κάθε τι που είναι προφανές και διαπερνάται από όλους ότι είναι καθαρή.
    10. Ο σχηματισμός του μικρόκοσμου είναι σύμφωνα με τη σύσταση του μακρόκοσμου. Όπως το αντίστροφο.
11. Οι μελετητές που αυτό το δρόμο τους. Οι πολεμιστές που αυτό δεν πορεία τους.
    12. Για το λόγο αυτό τρεις φορές ο Ερμής ήταν υπερυψωμένα με τη σοφία και την παραφροσύνη.
    13. Αυτό είναι το τελευταίο βιβλίο του, ότι κρύφτηκε στο κατακόμβη. Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο του, ότι εμφανίζονται στο ναό του. Είναι η αρχή και το τέλος, το τέλος είναι η αρχή.

No comments:

Post a Comment

Do what thou wilt shall be the whole of the law.